Bijgewerkt op 6-5-2019

Klik hier om een tekst te typen.

Oproep!

Leden van het C.O.M. Overijssel.

Indien u in het bezit bent van het C.O.M. Tenue: Blauwe blazer en grijze broek met baret met glimmend anker en zwarte schoenen.

Geef u dan op bij de secretaris van Lief en Leed Tonny Lunshof                                         tel.0622967123.            tonnylunshof@planet.nl.

Als u beschikbaar bent om deel te nemen aan ceremoniële oproepen, zoals bijvoorbeeld Erewacht bij crematie of begrafenissen van oud-collega’s, of eventueel een landelijke activiteit waar wij voor worden uitgenodigd.

Uit ervaring weet Lief en Leed ondertussen dat het zeer moeilijk is om een delegatie te formeren, zeker omdat dit allemaal op zeer korte termijn moet worden gerealiseerd.

Hoe fijn zou het niet zijn als iedere afdeling een groep mensen heeft die kunnen worden benaderd om deel te nemen. Indien u als lid van het COM hiervan de meerwaarde inziet geef u dan z.s.m. op bij de secretaris Lief en Leed, onder vermelding van:

Naam – telefoonnummer- E-mailadres.

Mochten hier mensen bij zijn ( denk bijvoorbeeld aan oud tamboers en pijpers), die een trompet of hoorn bespelen en het signaal Taptoe of lastpost kunnen spelen, graag hierbij vermelden.

 

Waarde Sobats:

Lief en Leed is op zoek naar versterking van de gelederen !!! We kunnen hulp van jongere Oud Mariniers heel goed gebruiken !! Wat wordt er van je gevraagd ? Erewacht staan, laatste eer bewijzen, herdenkingen opluisteren enz. En dat komt echt niet dagelijks voor. Het is nog steeds onze slogan : EENS MARINIER .........

Ook zoeken we bezetting voor de oudheidkamer het  Hoolt'n. in Holten.Het is maar voor een paar uurtjes in de week, je kunt dan ook mensen voorlichten over het Korps Mariniers, en eventueel jou ervaring delen met andere mensen.  

Er wordt met meerdere oud mariniers een rooster opgesteld zodat je om beurten een keer, een paar uurtjes kunt staan. 

Aanmelden bij Jan Hendrikse   06-13040155.     

 

EENS MARINIER ALTIJD MARINIER